Reacties

Reactie pagina

51 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo beste mensen,
De website ziet er goed uit! ik kijk uit naar de aankomende rit, op 31 maart a.s.

Gr, Gerben

dafenz3 zei

Gert, Wim en Joop de website ziet er goed uit. Tot eind maart.

Mvg,

Jos

Anoniem zei

Tot zaterdag

wim van den brink zei

Hallo truckers, bijrijders en liefhebbers,

De route van de lenterit is naar alle deelnemers verstuurd en staat vanaf woensdag ook op deze site. Deelnemers verzoeken we om uiterlijk 10.30 uur bij de start te zijn, vanwege het grote aantal deelnemers (80 trucks) en de schitterende startlocatie bij Elburg. Zo hebben we meer tijd om onderling bij te praten tijdens de koffie met nog iets.

jan bekebrede zei

hallo Wim en Gert

vandaag 31-3-12 weer een prima rit gereden , alles goed georganiseerd van koffie tot appel
tot de volgende rit

jan bekebrede

Jos Timmer zei

Lenterit was volgens mij een groot succes. Dank aan Gert, Wim, Mark en de andere betrokkenen.

YouTube zei

Lente rondrit 2012 op You Tube!
bekijk de hele stoet!


http://www.youtube.com/watch?v=N2RzuZl5c_s

Paul Leerkes zei

Hierbij een door mij gemaakt filmpje afgelopen zaterdag 31 maart.

Wim van den Brink zei

De zomerroute gaat zaterdag 30 juni van start aan de Hanzeweg in Barneveld. De route loopt via Putten, Ermelo, Speuld, Uddel, Garderen en de finish is bij Stroe. 60 trucks worden verwacht tussen 10 en 11 uur. Start om 12 uur.
Pauze bij Van de Brug tanktransport in Putten, finsh bij camping de Bokkesprong in Stroe.

Wim van den Brink zei

De Herfstroute op 29 sept. wordt gereden in de Betuwe. We starten om 12 uur bij Johan van de Zand in Buren. De route gaat eerst langs de Waal, daarna via Geldermalsen naar Culemborg. Bij Henk Geurts aan de Ant. van Diemenstr. hebben we een pauze, vervolgens via Hei en Boeicop binnendoor naar Gorinchem. De finish bij DAF dealer TB op ind.terrein Papland. Er zijn ongeveer 70 deelnemende trucks.

Tjitske en Fokke zei

Fijn dat we zo last-minute nog mee mochten doen, wat een geweldig mooie dag was dat gister!

Anoniem zei

Hallo oldtimerliefhebbers

Zaterdag 27April 2013

1e Oldtimer Truckersparade Oldebroek
Rondrit-Defilé-Show-Truckersmarkt-Livemuziek
Verzamelen vanaf: 10:00uur
Aanvang rondrit: 11:30uur
Einde evenement: 17:00uur
Locatie: Raadhuisplein Oldebroek {GLD}
Opgave/info: f.lindeboom@6upcmail.nl
06-51797524
deelname gratis, aanmelden voor 14Apri

Anoniem zei

Beste Mensen

Het E-mail adres voor info/opgave voor de
1e Oldtimer Truckersparade Oldebroek, klopt niet
dit moet zijn f.lindeboom6@upcmail.nl.
De 6 moet voor @, niet andersom.

Gr. F.Lindeboom

Freddy lindeboom zei

Beste Mensen

Vanaf nu ook mogelijk om u online in te schrijven voor de, 1e Oldtimer Truckersparade
Oldebroek Zaterdag 27 April.
a.u.b. voor 14 April inschrijven via www.oldtimertruckersparade.nl maar kan natuurlijk ook nog steeds via E-mail: f.lindeboom6@upcmail.nl of 06-51797524.
Hopelijk tot ziens in Oldebroek.

Vriendelijke Groeten
namens de organisatie
Freddy lindeboom

Wim van den Brink zei

Op 30 maart onze 1e rit, de z.g. lenterit met als bijnaam de "POLDERRIT", welke van start gaat vanaf de RDW testbaan in Lelystad. De finish is bij Kuijer in Nijkerk, aan de Edisonweg (Ind.terrein). Inmiddels zijn 100 trucks aangemeld voor deze dag. Vertrek om 12.00 uur vanaf het RDW en finish tussen 15.00 uur en 15.30 uur te Nijkerk.

Gerrit zei

Wat een mooie locatie om al die mooie oldtimer vrachtauto's op de gevoelige plaat vast te leggen. Ik heb genoten van zoveel moois bij elkaar. Gert en Wim bedankt dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben. En uiteraard alle deelnemers die hun auto op de RDW baan wilde laten zien aan het publiek.
Mijn ca 300 foto's kun je bekijken op
http://truckspotter.nl.picturepush.com/album/261543/p-Oldtimer-Contactgroep-Veluwe-%2A%2A-Lenterit-%2A%2A-30-maart-2013.html

Piet de Boer zei

Gister Zaterdag 30 Maart heb ik voor het eerst meegedaan met een officiële truckoldtimerrit bij jullie organisatie (afgezien van een gehandicaptenrit op ons dorp). Deze dag is mij uitermate goed bevallen en gaan we dus vanaf nu veel vaker doen. Ik wou jullie bij deze even bedanken voor alle moeite die jullie hebben gedaan om deze dag tot een succes te maken. Ik deed mee met mn eigenhandig gerestaureerde Mercedes Benz LA 710 uit 1964,die ik in een staat heb gebracht van een vroeger truckje van M de Vries transport uit Urk,die er de bodedienst mee reed op Urk voor Van Gend en Loos. Ik zat toendertijd als jochie in de bak om de paketten en dozen aan te geven....,die tijd is bij mij altijd zeer positief 'blijven hangen' ,dit heeft uiteindelijk tot gevolg gehad dat ik uiteindelijk de 'hele auto' maar teruggehaald heb...!Ook ben ik DOOR die tijd uiteindelijk zelf ook chauffeur geworden na eerst 10 jaar als lasser/constructiebankwerker te hebben gewerkt op een scheepswerf. Hoe groot kan zo'n tik worden of zijn!?

Is het misschien en idéé om in de toekomst bij een nieuw te plannen rit Urk ééns mee te nemen in de route? Er is bij ons een megagroot open terrein op de haven waar de trucks gemakkelijk kunnen komen! Verder wil ik mijn website vermelden voor diegenen die graag een volledige fotosessie zouden willen zien van mijn truck,VANAF aankoop tot hij echt KLAAR was...! Dit staat op de volgende site: www.pietdeboer.punt.nl Groeten aan ALLE oldtimertruckliefhebbers! Piet de Boer Urk-Tollebeek

Wim van den Brink zei

Zaterdag 29 juni komen er meer dan 150 trucks naar Harskamp. De rondrit start op de kazerne, waar we ongeveer om 12.00 uur het schietterrein verlaten bij Hoenderloo. De route is via Hoenderloo, Deelen, Schaarsbergen naar Otterlo. De weg tussen Otterlo en Ede wordt op en neer gereden en komen elkaar tegen. Terug bij Otterlo gaan we naar Harskamp, t.o. het museumpark gaan we het industrieterrein op waar we parkeren bij de Molen e.o. Aankomst tussen 13.00 uur en 13.30 uur. De trucks blijven er staan tot 16.00 uur. Het museumpark is geopend vanaf 10.00 uur met vele oldtimer legervoertuigen en brandweerdemo. Toegang € 3,00.
Bezoekers parkeren op het aangewezen weiland. Parkeren € 2,00

Piet de Boer zei

Tja,.....en nu is het alweer een dag na de Harskamprit...! Mn tweede officiéle oldtimerrit die ik nu gemaakt heb met mn 'teruggehaalde' Mercedes truckje waar ik als jochie vroeger altijd mee meeging. De chauffeur die er vroeger op reed en nog steeds datzelfde werk doet,Jan Marten ten Napel,was deze dag met me mee. Wij hebben er enorm van genoten. Ik kijk uit naar de volgende rit! Het enthousiasme van Mr Kattenberg tijdens zijn 'speech' raakte bij ons een gevoelige 'oldtimersnaar'.Geweldig wat een werk,moeite en energie er in zo'n evenement word gestoken. In ieder geval....,ik hep me kluppie gevonden.....Bedankt voor deze mooie dag!!!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1002087_476188412465226_892609005_n.jpg

30.6.13

Andre vant Klooster zei

Het was weer een geweldige dag die zomer rit, eigenlijk zoals al die andere van dejaren er voor. Maar toch was deze dag extra biezonder voor mij met de over handiging van de troffee die ik kreeg door alle ritten te hebben mee gereden in die 5 jaar.
Wim en Gert nog maals bedankt.
gr- Andre vant Klooster

j b de bat zei

Het was een prachtige rit de zomer rit bijzonder door de troffee voor alle ritten in de afgelopen 5 jaar die ik mee gereden heb hartelijk bedankt gert en wim gr jan b de bat

André ter Burg zei

Gisteren voor het eerst een rit gereden met deze groep enthousiastelingen met de "van Reenen daf torpedo", ik heb ontzettend genoten van de rit, de overige voertuigen en het bonte gezelschap van oldtimer liefhebbers. Wanneer de auto mij weer gegund is zien jullie mij zeker terug. Allen dank voor een mooie dag.

Unknown zei

Beste mensen, van de rit van zaterdag 28-09-2013 heb ik foto's gemaakt langs de Maas (Liendensedijk) en die zijn op de fotowebsite Flickr te zien met de :volgende link: http://flic.kr/s/aHsjJWNfhZ
Mocht u foto's in groot formaat willen ontvangen, stuur mij dan een email: p.wwijk@planet.nl en ik zal de foto doormailen. Wel graag de herkomst vermelden als de foto ergens voor gebruikt wordt.
Enne........... ik heb genoten van al dat moois!
Ga zo door, Peter Winterswijk

Andre van't Klooster zei

Na deze mooie rit te hebben gereden, met de hindernis in het duitse whijle van wegen het ongeval, en de prachtige collectie oldtimers te hebben bekeken, afscheid genomen van de organisatie op weg naar huis.
De daf 2600 gestart en op pad. In de buurt van kp-deil een grote klap en de daf aan de kant van de weg. wat kan dat geweest zijn, geen klapband,geen V-snaar geenwater slang,niets kunnen vinden.
Dan maar gebeld naar de truk survice waar de daf van is.
We ver trouwden het niet en hebben de auto maar afgesleept.
de daf ijs later na gekeken en hebben niets kunne vinden,daarna test gereden en geloof het of niet,hij loopt als een zonnetje (wondertje??)
Ik kom 12 okt gewoon weer mee rijden met de verrassings rit.
P.S. De gene die nog gestopt zijn om hulp te bieden,nogmaals bedank mannen ,dat geeft een echt oldtimer gevoel.

GR Andre vant Klooster

Ad verkaik zei

12 oktober weer een prachtige mooie rit in de achterhoek gereden!
Ondanks de vele regen van vrijdag was het zaterdag weer droog en mooi weer!! Wim en Gert en alle medewerkers hartelijk bedankt voor de mooie ritten van het afgelopen seizoen en tot volgend jaar!!
Groet de Melkrijders Karel Hoogendoorn en Ad Verkaik

ad verkaik zei

Gisteravond een heel gezellige Nieuwjaarsbal avond gehad in Elburg!!
Voortaan ieder jaar doen! Wim en Gert en het restaurant hartelijk bedankt! de Melkrijders Karel en ad

ad verkaik zei

Vandaag 29 maart weer een prachtige en goed verzorgde rit gereden op de Veluwe! Wim en Gert het was weer toppie en op naar de volgende rit!!
De Melkrijders Ad en Karel

thys zei

de lente-rit van 29 maart 2014 vond ik precies wat ik me van oldtimerliefhebbers voorstel : het maakt niet uit of je gek bent van oude zweedse dames of een oude dame uit eindhoven . we houden allemaal van die oude [ en of youngtimer ] wagens . leuke mensen allemaal en een prachtige dag met een mooie route . de heren gert en wim : super respect voor jullie enthousiasme en organisatie . chapeau ! was echt leuk en goed gedaan [ zie ook aantal deelnemers ]
groeten van socar uit lelystad .

Johan Hoogendijk zei

Afgelopen zaterdag weer een hele mooie route gereden over de Veluwe.
De organisatie weer hartelijk dank voor de inspanningen om zo voor ons als deelnemers een prachtige rit te verzorgen.
Tot de volgende rit in september.
Groeten Johan en Josina Hoogendijk uit Ouderkerk a/d IJssel.

Andre Van't Klooster zei

De verrassingsrit 2014 alweer de laatste rit van dit jaar .
Wim en Gert hebben mij gevraagt met de zomerrit of het een idee is om de verrassingsrit te organiseren omdat het einde van die rit bij ons in de buurt is.Ik vond dat wel een leuke uitdaging en gelijk mijn broers erbij gehaald om alles even door tenemen. Het is best wel een heel geregel.
Mijn zwager en twee zussen voor de koffie, route uitzetten, buren benaderen voor alles te kunnen opstellen want zie al die autos maar kwijt te raken, en dan het weer nog.Bijna alles ging zo als we gehoopt hadden alleen die regen daar hadden we niet om gevraagd maar we starten met zon en we eindigden met zon in de Kwakel, wat wel de moeite waard was in dat verhuis muzeum. Wij hebben er van genoten en ik hoop van jullie ook.
Wim en Gert nog maals bedankt voor de betonnen DAF 2600 met trailer (in de kleur nog wel) en alle OLDTIMER RIJDERS tot in maart 2015 bij de lenterit.

grt: ANDRE.

Anoniem zei

Helemaal te gek die "oude" trucks. Als ik tijd heb dan kom ik langs om te kijken bij de lente rit. Groetjes Bob Veerman ( Brink's)

Hans Horlings zei

Het was weer een leuke 'Gehaktbalavond' in Elburg donderdag 5 februari. Veel oldtimertruck ervaringen uitgewisseld en, niet onbelangrijk, inspiratie opgedaan om er weer flink tegenaan tegaan in het opknappen van de volgende auto. Ook de Mack presentatie was leuk en inspirerend.

Ad Verkaik zei

Donderdagavond 5 februari weer een super gezellige gehaktbal avond gehad in Elburg, met een mooie presentatie via foto's over oude Mack Trucks!!
Wim en Gert het was weer super geregeld!!

Johan Hoogendijk zei

Vandaag weer een mooie route gereden door Flevoland en de Noord Veluwe. Ondanks het regenachtige weer was het een hele mooie dag met interessante stop/pauze/eindpunten. Alles weer prima voor elkaar. Dank aan Wim en Gert en alle anderen die hun steentje bijgedragen hebben.
Johan en Josina Hoogendijk uit Ouderkerk a/d IJssel.

Andre van't Klooster zei

We hebben weer een geweldige rit achter de rug de 27ste juni, en mooi om steeds weer oude nieuwelingen er bij te zien komen.
Het word zo toch wel een uitdaging om al deze trucks weer op de locaties op gesteld te krijgen en toch lukt het de mannen weer.
De naverslagen zijn ook leuk om te zien met foto.
Toch leuk dat we dat zo met z,n allen kunnen doen.
Wim en Gert bedankt maar weer.

Anoniem zei

Hallo,
jullie website ziet er goed uit, echter vanwege de zwarte achtergrond is veel ook slecht leesbaar. Is deze achtergrond te wijzigen ?

Andre van't Klooster zei

Een mooi oldtimer jaar is na deze verrassingsrit in Boxtel weer voorbij.
Bedankt allen die steeds weer de vele en mooie foto's en video's op
de OCV site plaatsen , leuk om terug te kijken. Wat mij betreft de auto's
maar in de schuur en tot de gehaktballen avond. Kijk er al naar uit.

GRT. Andre.

Unknown zei

Martin van't Klooster zei

Het was weer een mooie tour afgelopen zaterdag over de veluwe.
Jammer dat het regende aan het ende van de rit, waar we juist een stuk moesten lopen, maar het BROODJEBAL maakte veel goed.
Bedankt Gert en Wim voor het iedere keer weer zo'n leuke route uit te schrijven.
Ook bedankt degene voor die mooie foto's en video's.
Tot 9 juli in Stroe.

Groetjes

Johan Hoogendijk zei

Zeker was het weer een mooie route. Ook leuk om eens op een camping te starten en te eindigen ipv een industrieterrein. Dank aan al degenen die zich hiervoor telkens inzetten, en ook aan de fotografen die ons mee laten kijken.
We kijken uit naar de oldtimerdag in Stroe de 9e juli.

Johan Hoogendijk Ouderkerk a/d IJssel.

Johan Hoogendijk zei

Wat een mooie dag was het vandaag in Stroe. De organisatie en de vrijwilligers complimenten voor deze zeer goed georganiseerde en gezellige dag. Ook het weer kon niet beter. We waren verrast door de schitterende catalogus en het herinneringsplaatje voor op de auto, erg mooi en origineel. Nogmaals dank de fam v.d. Brink, Kattenberg en alle anderen die geholpen hebben, en tot de volgende rit maar weer zullen we hopen.

Johan Hoogendijk Ouderkerk a/d IJssel.

wim zei

ik kijk met veel plezier op joeptjoep, en deel dat , o.a met mijn pa, die afgelopen zaterdag als voormalig chauffeur ook naar Stroe is geweest en heel enthousiast is. dankzij jullie, ik zie het deelnemersveld groeien,en stel me zo voor dat het geen makkelijke opgave is, maar ga zo door heren / dames (y) mijn dank

Johan Hoogendijk zei

Het was gewoon weer een vanouds mooie dag. Complimenten voor de mooie route. Ook de start en finish op Terlet was schitterend alsmede het voortreffelijke eten.
Dank aan allen die hun best steeds doen om deze dagen tot een succes te maken. Tot 8 oktober maar weer.

Johan Hoogendijk, Ouderkerk a/d IJssel.

Mirjam van't Klooster zei

Een dagje mee met de Oldtimer Herfstrit van OCV Trucks. Verzamelen op een mooie locatie, Vliegveld Terlet, waar een kopje koffie en suikerbroodje een heerlijk begin was.
Prachtig weer en een mooie route langs de IJssel met leuke dorpjes waar we niet van wisten.
Weer terug op vliegveld Terlet, waar ons een goed gevuld broodje warm vlees werd aangeboden.
Organisatie van OCV Trucks bedankt voor deze supergeslaagde Herfstrit.
Groetjes en wellicht tot een volgende keer.
Mirjam van Truck Center Nederhorst

Andre van't Klooster zei

Een start van de O C V op vliegveld Terlet wat een contrast, de rustige over suisende zweef vlieg tuigen en de euro 0 ronkende oldtimers. prachtig mooie locatie het eten de route en het weer, zeg het maar wie wil het anders.Wat hebben we toch een leuke groep zo met elkaar altijd weer genieten. Over twee weken de verrassingsrit, zal die ook zo leuk worden ben benieuwd maar denk het wel. Wim en Gert (toppers) blijf zo door gaan, wij genieten er allen van. GYDIUPCO

Ad Verkaik zei

Gisteren een prachtige O.C.V. verrassingsrit gemaakt die dit keer is uitgezet door Tjitske en Fokke! Supergenoten van deze mooie rit en omgeving!
Dit was de laatste rit van dit seizoen, jammer genoeg!
Wim en Gert hartelijk bedankt weer en tot het volgende seizoen weer!

Johan Hoogendijk zei

Wij sluiten ons hierbij van harte aan.

Johan Hoogendijk, Ouderkerk a/d IJssel.

Unknown zei

Gert Kattenberg. Als je dit leest, Gefeliciteerd met je TLN Ondernemersprijs.
Martin van't Klooster

Johan Hoogendijk zei

Afgelopen zaterdag een gezellige middag in Elburg.
Interessante presentatie over de Midden Oosten transporten, daarna lekker eten en drinken.
En we hopen snel 25 maart naar Zwolle te gaan voor de eerste tocht!

Johan Hoogendijk, Ouderkerk a/d IJssel.

Johan Hoogendijk zei

Weer een mooie rit gehad zaterdag, ondanks het regenachtige weer toch van genoten, en nu weer veel mooie foto's kijken.
Helemaal goed voor elkaar weer. Iedereen weer bedankt voor de inzet en gezelligheid.

Johan en Josina Hoogendijk, Ouderkerk a/d IJssel.

Unknown zei

Het blijft een hele gezellige club met allemaal mensen met de dezelfde insteek en dat is, genieten van elkaars oldtimertruck en het maken van de mooie ritten!

Andre van t klooster zei

Na bijna twee jaar met corona hebben de mannen toch nog een ocv rit kunnen organiseren. Het is welleswaar een rit met beperkt aantal auto,s geworden met alleen vanaf 45 jaar maar desondanks waren het er veel. Iedereen weer blij om elkaar weer te ontmoeten en lekker bij te praten en ook nieuwe auto,s te bewonderen. het was weer een mooie rit en goed weer daar over de veluwe met een eind stop waar de soep en broodjes bal ons goed smaakten. Bij deze Wim en Gert, weer bedankt en hopelijk in volgend jaar maart weer lekker met zijn allen op pad. Groeten Andre.

Een reactie posten